Selena Gomez sağlıklı hiçbir şeyi sevmiyor! Eşi neler yediğini açıkladı

Hazel

New member
Selena Gomez sağlıklı hiçbir şeyi sevmiyor! Eşi neler yediğini açıkladı
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, bu kez kariyeriyle değil sıra dışı beslenme alışkanlıklarıyla gündemde. ABD’li müzik yapımcısı Benny Blanco, Gwyneth Paltrow’un West Hollywood’daki özel podcast kaydında eşi Selena Gomez’in beslenme düzenine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gomez’in eşi Benny Blanco, ünlü yıldızın “5 yaşındaki çocuk gibi beslendiğini” söyleyerek şaşkınlık yarattı. Blanco’nun açıklamalarına göre Gomez’in favorileri arasında burger, patates kızartması, taco, çikolata ve sabah erken saatlerde yenilen fast food ürünleri yer alıyor.

Daily Mail’in aktardığına göre Blanco, Gomez’in “diyet için kötü olan ne varsa yediğini” söyledi.

Ekran görüntüsü 2026-05-15 091356

Blanco, ünlü yıldızın özellikle burger ve patates kızartmasını çok sevdiğini belirterek, “Bu sabah içeri girdim ve saat 06.45’te Jack in the Box yiyordu” dedi. Jack in the Box; taco, burger ve curly fries gibi ürünleriyle tanınan popüler bir Amerikan fast food markası olarak biliniyor.

Bu sözler üzerine Gwyneth Paltrow şaşkınlığını gizleyemeyerek “Bu kesinlikle Goop onaylı değil!” yorumunda bulundu.

HASTANELİK OLMUŞTU​

Blanco ayrıca Gomez’in meyve ve sebzeleri pek sevmediğini de anlattı. Hatta Gomez’in sağlıklı menüler sunan Goop Kitchen’dan sipariş ettiği Çin usulü tavuklu salatada yalnızca üst malzemeleri yediği, marul ve yeşillikleri ise eşine bıraktığı belirtildi.

Ekran görüntüsü 2026-05-15 091408

Ünlü şarkıcının sağlıksız beslenme alışkanlıkları geçmişte de gündeme gelmişti. 2011 yılında yetersiz beslenme nedeniyle hastaneye kaldırılan Gomez, o dönem verdiği röportajda “Yiyorum ama doğru beslenmiyorum. Sinemada M&M’s, Kit Kat, Snickers yemeyi seviyorum” demişti.