Gözleri Karadeniz'den ilk fragman! Yorumlar gecikmedi: "Erken final görüyorum"
Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği ATV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Gözleri Karadeniz'den ilk fragman geldi.
Halit Özgür Sarı ve Özge Yağız'ın başrolde olduğu dizi; Karadeniz'in asi sularından İstanbul'un karanlık sokaklarına uzanan sürükleyici bir hikayeyi ekrana taşıyacak. Karadeniz'in büyüleyici coğrafyası Çamlıhemşin'de çekilen dizinin ilk fragmanı sosyal medyada pek çok yorum aldı.
Gözleri Karadeniz dizisinin ilk fragmanı sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada fragmana şu yorumlar yapıldı:
Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği ATV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Gözleri Karadeniz'den ilk fragman geldi.
GÖZLERİ KARADENİZ KONUSU
Halit Özgür Sarı ve Özge Yağız'ın başrolde olduğu dizi; Karadeniz'in asi sularından İstanbul'un karanlık sokaklarına uzanan sürükleyici bir hikayeyi ekrana taşıyacak. Karadeniz'in büyüleyici coğrafyası Çamlıhemşin'de çekilen dizinin ilk fragmanı sosyal medyada pek çok yorum aldı.

İLK FRAGMAN BEĞENİLMEDİ
Gözleri Karadeniz dizisinin ilk fragmanı sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada fragmana şu yorumlar yapıldı:

- Botokslarından ağlayamayan bir oyuncu
- Erken final görüyorum hocam
- Oğlanın duyguları bana geçmedi partner olarak uymadılar
- Özge hep aynı mimikler, ağlamaya çalışıp ağlayamama
- Bu kız da başrol ışığı yok
- Hiç beğenmedim şive yok, oyuncularda duygu yok arkasına Karadeniz müziği koyduğunuz her video Karadeniz dizisi olmaz
- Kesin tutmayacak
Yeni dizi
Gözleri KaraDeniz Eylül'de atv'de!#GözleriKaraDeniz @atvcomtr #gkd pic.twitter.com/thPAZbq8jE
— Gözleri Karadeniz (@gozlerikaradnz) July 29, 2025